dinsdag 26 maart 2013

Spinningmarathon

23 maart 2013

Op 18 maart gaf team Onderweg een presentatie over Alpe d'huZes 2013, tijdens de weekopening. Hier werd ook een spinningmarathon aangekondigd voor het weekend van 22 en 23 maart. Er was veel enthousiasme vanuit De Wegwijzer, maar liefst 15 kinderen, vaak met ouders kwamen spinnen.

De spinningruimte bij Sportcentrum Scatt werd geblindeerd, de fietsen en beamer opgesteld en de muziek voor de ondersteuning ge├»nstalleerd. Onder leiding van spinninginstructeurs Marten, Leo en Hans, kon de marathon beginnen. Ieder uur werkten een vijftiental mensen zich in het zweet terwijl zij virtueel de Alpe d’Huez beklommen. Zowel vrijdag als zaterdag kwamen uur na uur nieuwe sponsoren zich melden voor een de virtuele beklimming. Het was ronduit bezielend om steeds weer andere sporters te zien, die zich niet alleen heftig inspanden, maar ook zeer bereid waren om het team te sponsoren. Gewoonweg hartverwarmend! De jongste deelnemer aan de marathon was 8 jaar.

Door de goede opkomst was het resultaat dan ook super te noemen. Er werd in totaal 2.440 euro bij elkaar gefietst! We kijken terug op een geweldig weekend met mooi resultaat. Hartelijk dank voor jullie steun!

Donaties ten behoeve van het goede doel blijven welkom natuurlijk!

Hartelijke groet,

Team Onderweg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten